Rise and Fall brak tylko textur wyłącznie postaci

Gry, do uruchomienia których potrzebne są programy typu Wine/Cedega/CrossOver albo jakieś emulatory.
RobertUbuntu
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 14.04
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86_64

Rise and Fall brak tylko textur wyłącznie postaci

Post autor: RobertUbuntu »

Witam, ostatnio kolega wspomniał mi o tej właśnie grze, więc postanowiłem sprawdzić czy zadziała na ubuntu. Żeby nie tracić czasu ściągnąłem demo i zadziałało lecz nie wyświetla tekstur postaci. Bawiłem się w opcjach grafiki ale nic to nie dało. Pożyczyłem od kolegi pełną wersje, i ta w ogóle się nie odpala. Wyświetla mi tylko w konsoli :

C:\Program Files\Midway Home Entertainment\Rise And Fall>RiseAndFall.exe -datapath "data\" -redistpath "redist\" -nodump PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve comstatus.doublefusion.com completed in 0.05 secs PrintInfo: Shutting down connection for (null) PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve master10.doublefusion.com completed in 0.01 secs
th "data\" -redistpath "redist\" -nodump PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve comstatus.doublefusion.com completed in 0.05 secs PrintInfo: Shutting down connection for (null) PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve master10.doublefusion.com completed in 0.01 secs
PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve comstatus.doublefusion.com completed in 0.05 secs PrintInfo: Shutting down connection for (null) PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve master10.doublefusion.com completed in 0.01 secs
m completed in 0.05 secs PrintInfo: Shutting down connection for (null) PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve master10.doublefusion.com completed in 0.01 secs
PrintInfo: Shutting down connection for (null) PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve master10.doublefusion.com completed in 0.01 secs
PrintInfo: DNSResolverWinsock::CheckResolve -> Resolve master10.doublefusion.com completed in 0.01 secs
completed in 0.01 secs

Natomiast demo działa tylko brak tych tekstur.

Używam Ubuntu 9.10 środowisko gnome. Wine to wersja 1.1.31. Karta Graficzna GeForce 105M.

Od razu przepraszam jeśli mój problem jest jakiś banalny, szperałem w opcjach wine, i przeszukiwałem forum i nie znalazłem takiego problemu.

Pozdrawiam, i z góry dziękuje za każdą wypowiedź wnoszącą coś do tematu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Z innych systemów”