Witam wszystkich mam mały problemik z "GNOME Commanderem" a dokładnie jest tak:
Posiadam Ubuntu 10.04 działa bez problemowo , po zainstalowaniu GNOME C.. wszystko pasowało lecz od wczoraj po włączeniu Commandera wyświetla się normalni lecz od razu pokazuje zawartość katalogu obrazy i kiedy chcesz go opuścić lub zmienić napęd po prostu wyłącza się . Odinstalowywałem go z repozytorium i instalowałem na nowo , robiłem takowa reinstalacje lecz nic pobierałem Commandera z sieci ze stron ale dalej to samo.
Może ktoś miał już taki problemik , prośba o pomoc dużo czasu spędzam w plikach a to ułatwia mi życie .
Dziękuję z góry
Gnome Commander Wyłącza się
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Odp: Gnome Commander Wyłącza się
A usuwałeś także ustawienia gnome-commander?
Spróbuj usunąć w ten sposób:
I wtedy zainstaluj od nowa.
Jak to nie pomoże, to uruchom gnome-commander w terminalu i jak wypluje jakieś błędy, to wklej je na forum.
Spróbuj usunąć w ten sposób:
Kod: Zaznacz cały
sudo apt-get purge gnome-commander
Jak to nie pomoże, to uruchom gnome-commander w terminalu i jak wypluje jakieś błędy, to wklej je na forum.
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
- blazko
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Odp: Gnome Commander Wyłącza się
Odinstalowalem go calego z reszta co mogla zostac jak pisales po ponownej instalacji ta sama kwestia uruchomiłem go juz wczesniej z terminala i wywala nastepujace bledy
niewiem jak sie za to zabrac(gnome-commander:2482): GLib-GObject-WARNING **: invalid cast from `GtkMenuItem' to `GtkCheckMenuItem'
(gnome-commander:2482): Gtk-CRITICAL **: gtk_check_menu_item_set_active: assertion `GTK_IS_CHECK_MENU_ITEM (check_menu_item)' failed
(gnome-commander:2482): GLib-GObject-WARNING **: invalid cast from `GtkImageMenuItem' to `GtkCheckMenuItem'
(gnome-commander:2482): Gtk-CRITICAL **: gtk_check_menu_item_set_active: assertion `GTK_IS_CHECK_MENU_ITEM (check_menu_item)' failed