Powiem tak żadnego z tych generatorów nie widziałem, a zobaczyłem oba
kinux - nie widać u mnie plików java, nie wiem czemu bo np w bibliotece ściągnąłem widać było, ale nie dało się otworzyć. Chyba właśnie obsługi plików java brakuje. to sobie coś z repozytoriów próbuje uzyskać.
Nie wiem, a np: trudno by było zrobić program z opcjami 6x(3k20)? (losowanie cech to średnia z tych liczb), a mechanika to test o jakiejś trudności + mówienie ile brakuje pktow do zdanego rzutu.
To samo w młotku 2k10 z tego robienie k100, (rozrzut procentowy jest inny) a później testy, nie mówiąc o mechanice walki najlepiej z karty postaci rzucasz za WW i od razu wiesz czy trafiłeś i wyskakuje ci ilość obrażeń, gdzie trafiłeś ip itd do magii to samo

Jak coś mogę pomóc z suchym wklepywaniem tekstu z przekleństwem tzzentha czy tabela trafień krytycznych
Nie mówiąc ze wod i klanarchia obsługuje tzw. stopnie sukcesów rzucasz kilkoma kośćmi a od jakiejś zmiennej liczby jest sukces... To tez przydało by się obsłużyć, bo nigdzie tego nie widziałem
A najbardziej to by się przydała cała internetowa konsola do gry w rpgi

Takie coś jak forum, ale na dysku + kostniak + kp + menu mg + menu gracza + przestrzeń do rysowania. (może być zwykły pendzel i kilka pionków ) ale to chyba by było z pół roku kodowania, a później dodatkowe pół roku rysowania żeby ładnie to wszystko wygadało. Ale dzięki temu myślę, że mielibyśmy najlepszych bojowników o wolność linux'a

dzieci z liceum! 1 z graczy instaluje + 4 z grupy idzie za nim przynajmniej jako 2 system

później dorastają i instalują swoim dziewczynom. kolejny etap rozwoju zrywają z dziewczynami i znów instalują

+ koledzy po drodze

Pisze to może całkiem z przymrużeniem z oka, ale poglądy są jak najbardziej poważne im wcześniej tym lepiej.

Tylko trzeba wiedzieć jaki sprzęt z linuksem na dzień dzisiejszy na pewno nie działa (albo sterowniki ściągać, albo w ogóle ich nie ma) i odpowiednio ostrzec żeby nie było: zainstalowałem ale mi nie działa.
edit: witch lady
To nie chodzi o to żeby coś sprzedawać tu chodzi o to żeby ładnie wyglądać.