Witam. Ostatnio mam więcej wolnego czasu, więc postanowiłem trochę pograć. Wybór padł na dwie gry w temacię, ale mam z nimi problemy.
Enemy Territory.
Jeśli mam otwartą jakąkolwiek aplikację wykorzystującą dźwięk, to nie mam dźwięku. Chodzi mi głównie aby działał mi Team Speak 3. Gra pisana jest z czego co wiem pod oss.
Enemy Territory: Quake Wars
Tu już mam większy problem. Myszka w menu gry chodzi normalnie, a w samej grze wariuję. Postać sama mi się kręci do okoła siebie w lewą stronę. Kiedy włączam pod menu. Mogę swobodnie się rozglądać, lecz po wyłączeniu jest to samo.
To jest problem związany z moją myszką USB. Na starej myszce podłączanej do standardowego wejścia wszystko chodziło.
Brak dźwięku Enemy Territory i wariująca myszka Quake Wars
- lays
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Xfce
- Kontakt:
Odp: Brak dźwięku Enemy Territory i wariująca myszka Quake Wars
No to zrób, żeby ET działało na ALSA - http://gry.ubuntu.pl/wiki/index.php?tit ... ie_na_ALSAWatras15 pisze:Enemy Territory.
Jeśli mam otwartą jakąkolwiek aplikację wykorzystującą dźwięk, to nie mam dźwięku. Chodzi mi głównie aby działał mi Team Speak 3. Gra pisana jest z czego co wiem pod oss.
Nie wiem, zaparz sobie jakiejś melisy czy coś...Watras15 pisze:w samej grze wariuję.
Z prodem kozde g*wno płynie, ale pod prod ino slochetno rybo.