Jest to konkurs w którym można wygrać Honde CR-Z . Konkurs podzielony na 3 etapy, obecnie jest on w etapie 2 , gdzie internauci z ok. 60 filmow wyglosuja 20 najlepszych , a potem z tych 20 najlepszych komisja wybierze 3 filmy
Jeśli posiadacie konto na facebooku (ja sam posiadam od ledwo tygodnia) i jeśli uważacie że mój film jest wart waszego głosu, oddajcie na niego głos. Stworzony w całości na systemie operacyjnym Linux, przydałoby się jakieś wsparcie bo niestety widzę że w dużej mierze głosowanie odbywa sie na zasadzie KTO MA WIECEJ ZNAJOMYCH na facebooku wiec szukam wsparcia
Wszyscy mamy marzenia
http://apps.facebook.com/cr-z_zone/default/filminfo/44
pzdr.
Zagłosuj w konkursie na film stworzony pod Linuksem
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
Odp: Zagłosuj w konkursie na film stworzony pod Linuksem
Konkursów tego typu jest sporo w sieci.
Są nawet regularne polskie konkursy podobne do tego.
Tak czy siak, zagłosowałem
Pytanie mam jeszcze: Kręciłeś ten film czy tylko montowałeś? Nagrywałeś lektora? Jeśli tak, to jakim sposobem?
Są nawet regularne polskie konkursy podobne do tego.
Tak czy siak, zagłosowałem
Pytanie mam jeszcze: Kręciłeś ten film czy tylko montowałeś? Nagrywałeś lektora? Jeśli tak, to jakim sposobem?
LINUXnOWY
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: Zagłosuj w konkursie na film stworzony pod Linuksem
Kręciłem, montowałem, wszystko. Lektor to zakupiony głos na stronach IVO, jest taka opcja żeby stworzyć swoje nagranie na stronie
dzieki!
dzieki!