Witam
Podczas uruchomienia przeglądarki ( firefox) wyskakuje mi taki oto komunikat
Witryna http://localhost:35034 żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "administrator"
Witryna http://localhost:40668 żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "administrator"
, nic nie wpisuje bo nie wiem o co chodzi , czy może mi to ktoś wyjaśnić ? Podczas jej włączenia uruchamiają mi się 2/3 strony z czego 1 z logowanie do JM.
firefox 3.6.9 instalowany z distro ,plus aktualizacje i kilka dodatków : downloadhelpre , prism for firefox , szaffa uploader (plugin zJM), noscript , ubuntu firefox modification 0.9rc2
Wszystkie strony działąja normalnie ,ta JM tez , chodzi mi o ten komunikat pojawia sie przy uruchomienie ,i niema znaczenia czy strona z logowaniem do Jm sie otwiera czy nie. Problem dotyczy tylko firefoxa.
z góry dziękuję za odpowiedz
ps. czy tak poprawiony jest odpoweidni
Komunikat przy starcie przeglądarki
- jacekalex
- Gibki Gibbon
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: MATE
- Architektura: x86_64
Odp: "Dziwny komunikat"
Po pierwsze:
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEMTytuł tematu zmienisz edytując pierwszy postW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
Bo z tego nic nie wynika.
Do tego treść:
- jaki firefox (wersja), skąd zainstalowany, i czy inne strony działają, jak jest w innych przeglądarkach?
Zobacz też to.
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEMTytuł tematu zmienisz edytując pierwszy postW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
Bo z tego nic nie wynika.
Do tego treść:
- jaki firefox (wersja), skąd zainstalowany, i czy inne strony działają, jak jest w innych przeglądarkach?
Zobacz też to.
Problemy rozwiązujemy na forum nie na PW -> Niech inni na tym skorzystają.
Komputer jest jak klimatyzacja - gdy otworzysz okna, robi się bezużyteczny...
Linux User #499936
Inny OS: Gentoo Linux
Komputer jest jak klimatyzacja - gdy otworzysz okna, robi się bezużyteczny...
Linux User #499936
Inny OS: Gentoo Linux

-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 7.10
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: Dziwny komunikat przy starcie przeglądarki
zainstaluj czystego firefoxa i problem zniknie 

-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
reinstalacja przegladarki pewnie pomoze ,ale chcialbym sie dowiedzic co moze byc przyczyna jesli jest to mozliwe
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+