Lineage 2 gracia epilogue

Gry, do uruchomienia których potrzebne są programy typu Wine/Cedega/CrossOver albo jakieś emulatory.
nWoldi
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 10.04
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86

Lineage 2 gracia epilogue

Post autor: nWoldi »

Wiem że się powtarzają podobne problemy ale nie wiem jak to rozwiązać.
grę odpalam w terminalu i wyskakuje mi takie okienko z błędem:

Kod: Zaznacz cały

CPU : GenuineIntel  Pentium(R) Dual-Core CPU       T4200  @ 2.00GHz @ 1995 MHz 2008MB RAM
Video : No Video
PosCode : LS1(152) 0:0:0 2/0 [532]

General protection fault!

History: FFileManagerWindows::CreateFileReader <- appLoadFileToString <- FConfigFile::Read 
<- FConfigCacheIni::Find <- FConfigCacheIni::GetString <- UObject::LoadConfig <- (PlayerController None) 
<- UClass::Serialize <- (Class Engine.PlayerController) <- LoadObject <- (Class Engine.PlayerController 150360==150360/2770189 143260 7100) 
<- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject 
<- (Core.Class Engine.operty Engine.PlayerController.VeryShortClientAdjustPosition.TimeStamp NULL) 
<- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine
Niepokoi mnie to 'no video', we wszystkich błędach jakie znalazłem było że coś wykrywało. Mam zainstalowane sterowniki nvidii w ten sposób: system->administracja->sterowniki i nawet działają. ('nawet' bo przez długi okres żadne sterowniki nie chciały działać)

Dodatkowo w terminalu pokazuje mi to:

Kod: Zaznacz cały

fixme:toolhelp:CreateToolhelp32Snapshot Unimplemented: heap list snapshot
fixme:process:GetProcessWorkingSetSize (0xffffffff,0x32e578,0x32e574): stub
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32e5d8,0x00000000), stub!
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x32e670,0x00000000), stub!
Edytowałem L2.ini ale to nie pomogło i zainstalowałem DirectX 9.0c i też nie ppomogło.

U mnie nie wchodzi w gre kopiowanie fontów czy systemu z pod windowsa bo mam tylko linuxa.

Gra na razie działa. Wyciąłem stary katalog 'system i wkleiłem nowy od serwera. Wcześniej lączyłem oba katalogi i wyskakiwał powyższy błąd. Teraz tylko wyskakuje że AGP nie jest włączone.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Z innych systemów”