Bardzo spodobała mi się funkcja zmiany tematu graficznego w ustawieniach. Mam nadzieję na bieżące dodawanie nowych tematów przez admina

Pozdrawiam.
ja ja, gut gut, shoutbox by się przydał xDgrappas pisze:Za to bardzo brakuje mi shoutboksa ;(.
Pewnie, że się da. Zrób to i jeśli będzie się nadawało, to dodamy do forum.A jeżeli chodzi o IRC, to zawsze można przecie zintegrować IRC z forumowym shoutboksem. I to już miałoby sens. I nie uwierzę, że nie da się tego zrobić.
1 kura ew. pół gęsi i kopa jajek raz w miesiącuA za ile?
U mnie się mówi - "Za chwilę!"grappas pisze:Hmmm... w ten sposób
A za ile?
To może ja spróbuję, pół gęsi raz na miesiąc to masę żyru...1 kura ew. pół gęsi i kopa jajek raz w miesiącu
Szmitas pisze:U mnie się mówi - "Za chwilę!"grappas pisze:Hmmm... w ten sposób
A za ile?
ratuunkuuAle wracając do sprawy, mnie razi aktualny schemat. Jest nieczytelny i zbyt oczobijny.
bez sensu. Wygłupiać się można w piaskownicy.A argumentów przeciwko shoutboxowi nadal nie rozumiem, ma przecież z założenia być miejscem gdzie ludzie się powygłupiają aby nie tworzyć głupich tematów.
Może inaczej. Wszędzie indziej to działa i raczej nie powoduje kataklizmu ale znając życie administracji tutaj nie podobało by się zbytnie szczęście użytkowników i fakt, że więcej osób by ich krytykowało. Na SB zawsze łatwiej coś napisać.bez sensu. Wygłupiać się można w piaskownicy.
Proszę Pani - to już było nieuprzejme. Jak już bitwa na argumenty, to na argumenty. Nie na obelgi.aga pisze:Heos chcesz ploteczki idź na onet, wp albo gdzie tam chcesz.
gdzie widzisz obelgi? To stwierdzenie faktu.Nie na obelgi.
nie wiem, bo nie korzystam.kto moderuje irc? - Nikt.
pisane na bieżąco?Jeżeli nie ma archiwum, to jak wyszukać przekleństwa/głupoty?
Ja się tam nie znam na tamtejszej netykiecie, bo nie plotkuję na onecie i wp. Może się wypowiesz?aga pisze:gdzie widzisz obelgi? To stwierdzenie faktu.
Jeszcze nie widziałem takiego szybkiego bota.aga pisze:pisane na bieżąco?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości