Niekontrolowana mysz!

Tylko tematy nie mieszczące się powyżej.
frankowski8
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 10.10
Środowisko graficzne: GNOME

Niekontrolowana mysz!

Post autor: frankowski8 »

Witam, mam mały problem. Mianowicie mysz wymyka mi się z pod kontroli. Gdy wykonuję gesty myszą, ona ucieka i sama wykonuje sobie polecenia. Wchodzi na niepożądane aplikację i linki, tworzy nowe katalogi, sama dodaje do panelu, zaznacza tekst i ściąga strony do dołu. Nie wiem czego to jest wina, ponieważ w OpenSUSE również się tak zachowywała.
Może mam jakoś źle skonfigurowany ten system, bo OpenSUSE wcale nie był konfigurowany. Teraz korzystam z Ubuntu 10.10 jestem bardzo zadowolony, ale ta uciekająca mysz strasznie mnie denerwuję. Czasami mam ochotę rozwalić cały mój komputer. Czy da się coś z tym zrobić? :confused:
Awatar użytkownika
igotit4free
Przyjaciel
Przyjaciel
Architektura: x86_64

Re: Niekontrolowana mysz!

Post autor: igotit4free »

Opis problemu jest niewystarczający bądź sens istnienia tematu jest znikomy
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.

Co to za mysz?
Jak masz możliwość, podepnij inną i sprawdź jak się zachowuje ... jeśli sytuacja występuje na innym systemie to najprawdopodobniej chodzi o awarię sprzętową, bez związku z Ubuntu.
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”