Odtwarzacz filmów MP4 etc. Ubuntu 10.10
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
Odtwarzacz filmów MP4 etc. Ubuntu 10.10
Potrzebny mi jest odtwarzacz video, z wtyczkami takimi jak ma audacious tj: Crystalizer, extra stereo plugin, potrzebne mi są te efekty, a nie ma ich w popularnych odtwarzaczach, mógłby ktoś pomóc, bo szukam już pare godzin i nic.
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
Re: Odtwarzacz filmów MP4 etc. Ubuntu 10.10
VLC nie ma?
Nigdy czegoś takiego nie używałem, ale w VLC roi się od pluginów...
Nigdy czegoś takiego nie używałem, ale w VLC roi się od pluginów...
- igotit4free
- Przyjaciel
Zmień tytuł na treściwy, odtwarzaczy mp4 jest od groma, jak masz szczególne wymagania to ujmij to w tytule.xate pisze:Potrzebny mi jest odtwarzacz video, z wtyczkami takimi jak ma audacious tj: Crystalizer, extra stereo plugin, potrzebne mi są te efekty, a nie ma ich w popularnych odtwarzaczach, mógłby ktoś pomóc, bo szukam już pare godzin i nic.
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEMTytuł tematu zmienisz edytując pierwszy postW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
- Heos
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Xfce
Prawdopodobnie SMPlayer, ale nie mam pojęcia o jakie funkcjonalności wtyczek Ci chodzi. Podajesz jakieś z kosmosu wzięte nazwy.
-
- Piegowaty Guziec
Chodzi mi o taki funkcjonalności jak ma ten Crystalizer to znaczy, dźwięk z tą wtyczką wydaję się dużo czystszy, krystaliczny, dynamiczny itd, a stereo extra plugin, to coś jak wirtualny dźwięk, wzmocnienie stereo, nie wiem jak to ująć.Heos pisze:Prawdopodobnie SMPlayer, ale nie mam pojęcia o jakie funkcjonalności wtyczek Ci chodzi. Podajesz jakieś z kosmosu wzięte nazwy.
- balrog84
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Kontakt:
NIe sądzę abyś znalazł taki odtwarzacz, ale z tego co sprawdziłem audacious'a z tą jego wtyczką crystazera, to efekt jest zbliżony do podbicia wysokich tonów w korektorze. Poszukaj sobie "pulse equalizer" i podbij minimalnie 3 ostatnie suwaki. Z drugiej strony cała zabawa ma sens w przypadku kiepskich głośników lub słuchawek. Kup porządne (np. słuchawki nauszne pełne w granicach 100zł), a przestaniesz bawić się korektorami.
-
- Piegowaty Guziec
Ja mam wzmacniacz 250 watt HITACHI HA-270 podłączony do kompa i jedna kolumna 100 watowa, poprostu fajny był ten efekt, ale trudno.balrog84 pisze:NIe sądzę abyś znalazł taki odtwarzacz, ale z tego co sprawdziłem audacious'a z tą jego wtyczką crystazera, to efekt jest zbliżony do podbicia wysokich tonów w korektorze. Poszukaj sobie "pulse equalizer" i podbij minimalnie 3 ostatnie suwaki. Z drugiej strony cała zabawa ma sens w przypadku kiepskich głośników lub słuchawek. Kup porządne (np. słuchawki nauszne pełne w granicach 100zł), a przestaniesz bawić się korektorami.
- igotit4free
- Przyjaciel
@ xate:
Dziekuję, także Cię poważam.
Dziekuję, także Cię poważam.
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM