Klient UbuntuOne w systemie Ubuntu 11.04 - wyświetlane są jakieś znaczniki HTML
- Heron
- Wytworny Kaczor
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
Klient UbuntuOne w systemie Ubuntu 11.04 - wyświetlane są jakieś znaczniki HTML
Witam, mam nadzieje, że mój post nie zostanie wykasowany, mogę zmienić temat jeśli jest źle sformułowany ale ciężko wymyślić coś innego. Do rzeczy: po instalacji Ubuntu 11.04 uruchomiłem klienta (bo chyba to jest klient?) UbuntuOne, podawało się tam dane dostępu do swojego konta UbuntuOne, można było zainstalować wtyczki dla Evolution, Firefox oraz dla systemu które synchronizują odpowiednie dane. Problemem jest tutaj wyświetlanie jakichś znaczników języka HTML w tym właśnie interfejsie klienta UbuntuOne, dlaczego tak jest i czy też tak macie? Po prostu chodzi o to, że otwieramy UbuntuOne a pokazuje nam się program z jakimś np. powitaniem (już nie pamiętam) i np. jest napisane <HTML><b>Witamy w <i>UbuntuOne</i></b></HTML> (to tylko przykład, aktualnie nie mam dostępu do Ubuntu :/) Czy możecie mi powiedzieć czy też macie taki problem? Pobrałem płytkę ze strony ubuntu.com, klika razy instalowałem ten system i problem zawsze się powtarza. Nie jest to problem wpływający na funkcjonowanie aplikacji ale na wygląd estetyczny. Czy macie taki sam problem w systemie Ubuntu 11.04 amd64? Dziękuje za odpowiedź!