Witam. Posiadam ubuntu 11.04
Mam taki problem, otóż ściągnę jakiś plik spakowany rar który jest zabezpieczony hasłem
chcę go rozpakować, i zamiast wyskoczyć ramka żeby wpisać hasło to wyskakuje
CRC failed in the encrypted file /home/......../takietamrozne.rar. Corrupt file or wrong password.
takie coś pojawiło mi się nie dawno, nie ważne jaki rar ściągnę chroniony hasłem to taki błąd pojawia się ale jak nie jest zabezpieczony hasłem to normalnie można go rozpakować.
Przedtem nie miałem takiego problemu, bez problemu mogłem rozpakować nawet z hasłem
nie wiem co się stało że teraz nie mogę
proszę o pomoc z góry dzięki
gdy otwiera sie, archiwum rar chronione hasłem to wyskakuje bład.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
gdy otwiera sie, archiwum rar chronione hasłem to wyskakuje bład.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2011, 13:18 przez diablok1, łącznie zmieniany 2 razy.
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Re: archiwa problem z wpisaniem hasła
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
Zanim ponownie wpiszesz w tytule tematu słowo PROBLEM zapoznaj się z REGULAMINEM
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+