Znikające programy po mimalizacji
Znikające programy po mimalizacji
Mój problem polega na tym że jak jakiś program zminimalizuję to on mi się chowa i nie wiem jak go wydobyć. Może to być przeglądarka, jakiś odtwarzacz muzyki (w tle słychać ze pracuje). Nie ma go w obszarze żadnego okna roboczego. Pojawiło mi się to na wersji 10.10 ale po aktualizacji do 11.04 problem pozostał.
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Re: Znikające programy po mimalizacji
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Na 10.10 było tak samo. Unitow nie mam i nie chce mieć.
-
- Piegowaty Guziec
Chodzi o to, że na górze (domyślnie) masz belkę ze zminimalizowanymi programami?
- ZienQ
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: Inna
- Kontakt:
Wgl. ja też u siebie nic nie widze... na górze w belce mam Plik, Edycja, Widok, Historia, Narzędzia, Pomoc i tyle...
Aby przejść np na pulpit muszę minimalizować każdy z otwartych okienek po kolei, a przechodzę między nimi przyciskiem Alt + TAB, bo na dole, ani na gorze nie widnieją ich ikonki (tylko pasek wysuwający się po lewej stronie, którego nie wiem, jak zlikwidować). Dobrze było na 10.04
Aby przejść np na pulpit muszę minimalizować każdy z otwartych okienek po kolei, a przechodzę między nimi przyciskiem Alt + TAB, bo na dole, ani na gorze nie widnieją ich ikonki (tylko pasek wysuwający się po lewej stronie, którego nie wiem, jak zlikwidować). Dobrze było na 10.04