mam teraz koleiny problem,po wszystkich zabawach z konsolą przy starcie systemu wyświetla się ekran
błąd montowania/dev/disk/by-id/usb-HUAWEI_Mass_storage--DO
naciśnij s aby pominąć lub m aby przejść do naprswy ręcznej
nie wiem co wpisać przy naprawie ;(
-- 25 lut 2012, o 07:54 --
co ciekawe,mam 2 modemy e173u2 i 10.10 klkając sieci mam do wyboru sieci i mogę połączyć się z netem a podpinając e173s2 już takeij możliwości nie mam ,na win.xp dzialają obydwa a na 11.04 działa tylko e 173s2
modemy identyczne inny soft u2 play s2 iplus
Re: automontowanie USB disk nie działa help
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
Re: Re: automontowanie USB disk nie działa help
Wtam
Ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym wszystkich urzytkowników powitać i podziękować za pomoc jaką daje to forum.
Po zabawie z virtualboxem i montowaniu kamerki, aparatu i pendrive na XP po uruchamianiu systemu wyskakiwał mi:
Błąd podczas montowania
/proc/bus/usb
Naciśnij S aby pominąć...
Aby się tego pozbyć należy edytować plik /etc/fstab i usunąć błędny wpis z usb np stawiając przed linijką #
temat był już poruszany w tym wątku viewtopic.php?f=145&t=154895&p=884144&h ... by#p884144 za co kol rob006 dziękuje
pzdr
Ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym wszystkich urzytkowników powitać i podziękować za pomoc jaką daje to forum.
Po zabawie z virtualboxem i montowaniu kamerki, aparatu i pendrive na XP po uruchamianiu systemu wyskakiwał mi:
Błąd podczas montowania
/proc/bus/usb
Naciśnij S aby pominąć...
Aby się tego pozbyć należy edytować plik /etc/fstab i usunąć błędny wpis z usb np stawiając przed linijką #
temat był już poruszany w tym wątku viewtopic.php?f=145&t=154895&p=884144&h ... by#p884144 za co kol rob006 dziękuje
pzdr