bardzo proszę Was o pomoc. Od kilku tygodni mam zainstalowanego Ubuntu 12.04 na swoim Acer Aspire 5250 system czasami się wiesza. Bardzo często ma to miejsce po zalogowaniu się. Następuje totalna zwiecha. Nie można ruszyć nawet kursorem. Na początku myślałem, że to coś z systemem. Ale ubuntu 11.04 zachowywał się dokładnie tak samo. Jedynie co to LTS 10.04 działał w miarę stabilnie. Nie zawieszał się, choć nie rozpoznawał ani karty wifi, ani ethernet. Nawet miał problemy z modemem USB Huawei. Gdyby nie to ostatnie to bym pewnie czekał na poprawki do 12.04.
Mam zainstalowane gnome classic. I logując się do niego następowała w 12.04 zwieszka. Przedwczoraj wpadłem na pomysł, że może to właśnie gnome classic powoduje zawieszenie się systemu i przestawiłem się na unity. Dwa dni było okej. Wszystko śmigało, nawet powróciłem na forum.ubuntu.pl Dzisiaj jednak trzy razy zwiesił mi się na Unity

Żeby było śmieszniej teraz jestem zalogowany na U12.04 Unity.
Dołaczam plik z dzisiejszym logiem systemowym, gdzie zanotowane są trzy zwieszki systemu i sesja jak dotąd działająca poprawnie.
Dodam, że na Win7 wszystko działa stabilnie.
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.
LeOn