Witam. Dzisiejszy dzień spędziłem na nieudolnych próbach zainstalowania Puchacza. Za każdym razem, gdy próbuję zainstalować system, podczas przechodzenia przez etap łączenia z siecią, na liście sieci bezprzewodowych widnieje tylko model mojej karty sieciowej Intel 5000 (czy jakoś tak). wybieram więc nie łączenie z internetem i klikam dalej. Po chwili wyskakuje komunikat
. Podczas korzystania z Live USB nie wyświetlają się dostępne sieci bezprzewodowe, nie zapala się dioda przycisku WIFI nad moją klawiaturą. Próbowałem czystej wersji 12.10, to samo, bootowałem na różnych pendrive'ach oraz na płycie DVD, bezskutecznie. Instaluję wybierając opcję ACPI-off (czarny ekran podczas instalacji, znam ten temat ponieważ to już nie pierwsze ubuntu które instalowałem). Zauważyłem, że kiedy tworzę bootowalny pendrive przez UnetBootin to nie mogę nawet włączyć BIOSu - zawiesza się. Proszę o pomoc.
Moja konfiguracja: Intel Celeron 2GHz, 2GB Ram, grafika oraz wifi od Intela, Dual boot (Windows 7 oraz Ubuntu 12.04 - uszkodzony i chcę zainstalować puchacza)