[12.10] [KUBUNTU] Ubuntu one, brak synchronizacji

Tylko tematy nie mieszczące się powyżej.
cszawisza
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec

[12.10] [KUBUNTU] Ubuntu one, brak synchronizacji

Post autor: cszawisza »

Witam.

Mam zainstalowanego ubunciaka w wersji 12.11 i od pewnego czasu problem z Ubuntu One otóż po zalogowaniu ubuntu one przeszukuje katalogi a następnie przełącza się w tryb "synchronizowania plików" i na tym się zatrzymuje...

Kod: Zaznacz cały

$ u1sdtool --status                                                                                                                                                                                                      
ERROR:root:Could not find any typelib for Unity                                                                                                                                                                                              
State: AUTHENTICATE                                                                                                                                                                                                                          
    connection: With User With Network                                                                                                                                                                                                       
    description: doing auth dance                                                                                                                                                                                                            
    is_connected: True                                                                                                                                                                                                                       
    is_error: False                                                                                                                                                                                                                          
    is_online: False                                                                                                                                                                                                                         
    queues: WORKING     
We wszystkich problemach jakie znalazłem na necie parametr is_online=True (lub =False ale wtedy np. is_error =false...) i za bardzo nie wiem co mam z tym zrobić... prosiłbym o jakieś wskazówki
pozdrawiam zawisza
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”