Witam,
Jestem posiadaczem Della Vostro 3360 oraz Ubuntu 12.04. Do czynienia z linuxem mam od 2 tygodni, więc na razie dzielnie walczę poznając system. Wszystko działa rewelacyjnie, tylko mam pewien problem. Nie wiem jak skonfigurować 3 przyciski funkcyjne - czy w ogóle jest taka możliwość. Nie ukrywam, że wcale nie przeszkadza mi brak tych przycisków, ale skoro już je mam na klawiaturze, to fajnie byłoby je wykorzystać w jakiś sposób.
http://gadgetmix.com/wp-content/uploads ... yboard.jpg - 3 przyciski widnieją w prawym górnym rogu.
Pozdrawiam
//bear7: Post do poprawy - następnym razem, wyląduje w nicości.
ps. post pisany z telefonu, literówki poprawione
vostro 3360, 3 przyciski funkcyjne
vostro 3360, 3 przyciski funkcyjne
Ostatnio zmieniony 02 maja 2013, 23:08 przez Jaarof, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Przebojowy Jelonek
- Wersja Ubuntu: 16.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Re: vostro 3360, 3 przyciski funkcyjne
Sprawdź czy są widoczne w systemie. Uruchomi naciśnij przycisk który chcesz sprawdzić.
Kod: Zaznacz cały
xev
niestety nie ma żadnej reakcji
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Na Forum panuje zasada:jeden temat = jeden problemZastosuj się do tej zasady i opisz w osobnych tematach niezwiązane ze sobą wątki z Twojej wiadomościW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Nie wiem jak skonfigurować 3 przyciski fukncyjne i czytnik lini papilarnych
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.