Witam otóz zainstalowałem dziś 12.04 64 bit .Pierwszy problem nie chciał się wyłączać i restartować (zostawała tylko konsola) lecz o dziwo teraz się wyłączyło

.Drugi bardzo poważny problem WiFi nie działa ... Tzn najpierw łapało sygnał lecz nie łączył się z www (dns wpisany był 127.0.0.1 zmieniłem go lecz nadal nie działał ) Później chciałem ustawić DNS-a nadal nie działało (złe dnsy?) .Później ustawiałem nie przez resolv.cfg tylko przez wejście w ustawienia sieci ,ale nawet nie dokończyłem tego nic nie zapisałem .Od tej pory już nie było połączenia tylko ciągła próba (miganie ikonki z dołu do góry te paseczki bodajże) plus wywalanie ,że trzeba hasło wpisać. I do tego zrestartowało DNS-y(po zabawie w tym graficznym programiku od sieci

) lecz nawet jak były wpisane to działo się to samo teraz nawet nie ma 127.0.0.1

.
Dostawca mojego neta "Netia"
EDIT: Zrobiłem reinstal Ubuntu .Lecz i tak nic nie pomogło i tak nie mogę się już nawet połączyć z siecią ;/
EDIT2:Update do 13.04 nadal to samo connecting ciągły z siecią nagle wyskakuje ponowne wpisanie hasła chociaz jest dobre(Nie jest napisane,ze hasło jest niepoprawne tylko ,że ta sieć je wymaga);/
Ostatnio zmieniony 14 sie 2013, 18:41 przez
Huee, łącznie zmieniany 4 razy.