Głosujemy tutaj, wypełniamy to, wybieramy grę, podajemy maila i krótko potem dostaje się kod na Steama.
PS. I nie beczeć mi tu, że to gry Windows. Mało kto nie ma dual-boota, Steam się rozwija, kod się przyda.

Ja mam dual-boota na Mac mini, ale moja sytuacja dotyczy Linuksa oraz Mac OS X. To dość dziwne, że wspominają o wersji dla PC na Steam, ale nie ma ani słowa na temat wersji dla Mac OS X.igotit4free pisze:Ciekawa promocja w GreenManGaming, wystarczy zagłosować w plebiscycie i dostajemy Mafię II lub Civilization V za free!
Głosujemy tutaj, wypełniamy to, wybieramy grę, podajemy maila i krótko potem dostaje się kod na Steama.
PS. I nie beczeć mi tu, że to gry Windows. Mało kto nie ma dual-boota, Steam się rozwija, kod się przyda.
jeżeli jest to prawdą, to mnie bardzo uszczęśliwiłeś Paniemakson pisze:Jeśli mogę coś zasugerować to bierzcie Civilization V, bo jest spora szansa, że niedługo na Steamie będzie też natywna wersja dla Linuksa:
http://www.phoronix.com/scan.php?page=n ... px=MTQ3Nzc
[ciach]
//bear7: Makson wyluzuj trochę - wystarczy, że w jednym wątku jest już niepotrzebny flame. Po kiego tworzyć następny? Jak masz jakiś problem, to rozwiąż go poprzez PW!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości