Jak rozdzielić urządzenia audio
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 13.10
- Architektura: x86_64
Jak rozdzielić urządzenia audio
Witam wszystkich. Poczytałem już trochę w internecie, ale nadal nie mogę rozwiązać mojego problemu. Na windowsie była taka fajna opcja, że muzyka leciała mi z głośników a komunikatory korzystały ze słuchawek. Czy jest taka możliwość na ubuntu? Głównie chodzi mi tu aby tak było na skajpie. Nie wiem dlaczego ale kiedy podłączam drugie urządzenie, na co bym nie zmienił w ustawieniach, zawsze głos leci wtedy z głośników (no chyba ze wybiorę wyjście cyfrowe, wtedy nic nie słychać). Bardzo proszę o pomoc 

Ostatnio zmieniony 04 lis 2013, 19:09 przez Shirakumo, łącznie zmieniany 1 raz.
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Re: Problem z rozdzieleniem urządzeń audio
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
Zanim ponownie wpiszesz w tytule tematu słowo PROBLEM zapoznaj się z REGULAMINEM
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+