Mam problem z fullscreen'em przy oglądaniu filmów w Chromium. Fullscreen jest na cale okno przeglądarki, ale nie na cały ekran. Dodam, że na innych przeglądarkach wszystko jest ok i ten problem też wcześniej nie występował na Chromium. Dołączam screena, żeby dokładnie zobaczyć jak to wygląda. Dodam, że pracuję pod Xubuntu.
[img=http://imageshack.us/a/img819/9933/9bci.png][/img]
Chromium 34.0.1847.116 - opcja fullscreen zajmuje całe okno przeglądarki, a nie cały ekran.
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Re: Chromium 34.0.1847.116 - opcja fullscreen zajmuje całe okno przeglądarki, a nie cały ekran.
Sprawdź, czy na koncie innego użytkownika ten problem również występuje. Jak innego konta nie masz, to załóż nowe, tymczasowe konto (konto gościa nie zawsze jest najlepszym sposobem na testowanie z powodu nałożonych ograniczeń). Jak na nowym koncie wszystko działa prawidłowo, to problem leży w ustawieniach przeglądarki na twoim koncie lub w dodatkach do przeglądarki. Jak problem powtarza się na koncie nowego użytkownika, to problem może leżeć w samej przeglądarce lub systemie. Tu mogą przydać się informacje na temat karty graficznej oraz wykorzystywanego sterownika.
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 13.10
- Środowisko graficzne: LXDE
- Architektura: x86
Re: Chromium 34.0.1847.116 - opcja fullscreen zajmuje całe okno przeglądarki, a nie cały ekran.
Na innym koncie jest to samo.....
Ale problem rozwiązałem inaczej, zainstalowałem Google Chrome, na którym wszystko jest OK, a różnic nie widzę, poza przyspieszeniem pracy systemu
Ale problem rozwiązałem inaczej, zainstalowałem Google Chrome, na którym wszystko jest OK, a różnic nie widzę, poza przyspieszeniem pracy systemu