posiadam wersję której skończyło się wsparciem planuję odinstalować starą wersję (lub wyczyścić tą część partycji) i zainstalować najnowszy polski remiks
mam do tego win 7, wszystko odpalane z grub 2
jakieś zalecenia aby reinstalacja poszła gładko? (nie chcę się bawić w aktualizacje, mam nachrzanione w sterach oraz kilku innych miejscach
reinstalacja 11.04 na 14.04
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Re: reinstalacja 11.04 na 14.04
Kopia najważniejszych danych. A jak już jest, to do dzieła...taith pisze:jakieś zalecenia aby reinstalacja poszła gładko? (nie chcę się bawić w aktualizacje, mam nachrzanione w sterach oraz kilku innych miejscach
EDIT:
I powodzenia...
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
zwlekałem z aktualizacją, bo interfejs jest mocno zmieniony, czy działa na powrót "podgląd" plików mp3?
czy ikony filmów są generowane z klatek filmu? 10.04 potrafił też generować ikony z klatek animacji flash (pliki SFW)
czy ikony filmów są generowane z klatek filmu? 10.04 potrafił też generować ikony z klatek animacji flash (pliki SFW)
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Sprawdź sam. Od tego jest tryb "wypróbuj Ubuntu" uruchomiony z nośnika instalacyjnego.taith pisze:zwlekałem z aktualizacją, bo interfejs jest mocno zmieniony, czy działa na powrót "podgląd" plików mp3?
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.