Przy nagrywaniu filmów wyskoczyła mi informacja o braku miejsca w telefonie, wiec podłączyłam telefon kablem USB do komputera i przeniosłam większą część zdjęć, muzyki i wszystkie filmy i dokumenty na komputer (stworzyłam na pulpicie nowy katalog - ubuntu). Z racji tego że przenosiłam tylko część zdjęć i muzyki, nie przeniosłam na komputer całych katalogów "music" i "Pictures"(stworzyłam w katalogu "ubuntu" dwa nowe katalogi - zdjęcia i muzyka), tylko wybrane zdjęcia i utwory. W przypadku filmów i dokumentów, przeniosłam na komputer cały katalog "Video", "Documents", do katalogu "ubuntu". Po tych operacjach, spróbowałam zrobić zdjęcie lub nagrać filmik w celu sprawdzenia, że ma już więcej wolnego miejsca w telefonie. Przy próbie zrobienia zdjęcia wyskoczył komunikat:
Po wyłączeniu i ponownym włączeniu telefonu, nie było już problemów przy robieniu zdjęć, wiec spróbowałam nagrać filmik, wyskoczył mi taki sam komunikat. Kolejne restarty telefonu nie pomagają.
Podłączyłam wiec telefon ponownie do komputera i chciałam przenieść katalog Video z powrotem na telefon. Przy próbie przenoszenia lub kopiowania lub probie stworzenia nowego katalogu wyskakują komunikaty: