W GMOME jestem początkujący. Chciałbym prosić o jakieś dobre rady... Albo gdzie ich po polsku szukać.
Najważniejsze pytanie mam na które nikt mi nie może dać odpowiedzi; jak zainstalować motyw do folderu .themes czy .icons skoro w oknie które się pojawia widoczne są tylko widoczne katalogi???
Rady dla początkującego GNOMA
-
- Przebojowy Jelonek
- Wersja Ubuntu: 16.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Re: Rady dla początkującego GNOMA
A 'Ctrl + h' nie działa?play pisze:Najważniejsze pytanie mam na które nikt mi nie może dać odpowiedzi; jak zainstalować motyw do folderu .themes czy .icons skoro w oknie które się pojawia widoczne są tylko widoczne katalogi???
- play
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 16.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Re: Rady dla początkującego GNOMA
namok
To działa! Dzieki! Odkryłeś mi amerykę!
Powiedz mi jeszcze tylko na czym w GNOMIE ustawia się opcje wyglądu? Przesiadłem się z cinnamona i jestem trochę zagubiony... I jak włączyć jakieś uraszcające sprawę menu....
Jeszcze mam problem z fiefoxem; nie mogę spolszczyć wyszukiwania google. Zawsze ustawia się język angielski i to tak zawsze mam, co robię źle?
Mój GNOME jest bardzo niestabilny. Raz strasznie długo kopiuje pliki muzyczne z dvd - po resecie normalnie - innym razem znowu coś nie tak - po resecie normalnie... Może pomożecie?

Powiedz mi jeszcze tylko na czym w GNOMIE ustawia się opcje wyglądu? Przesiadłem się z cinnamona i jestem trochę zagubiony... I jak włączyć jakieś uraszcające sprawę menu....

Jeszcze mam problem z fiefoxem; nie mogę spolszczyć wyszukiwania google. Zawsze ustawia się język angielski i to tak zawsze mam, co robię źle?
Mój GNOME jest bardzo niestabilny. Raz strasznie długo kopiuje pliki muzyczne z dvd - po resecie normalnie - innym razem znowu coś nie tak - po resecie normalnie... Może pomożecie?