Trochę dzisiaj poplątałem ponieważ dźwięku w filmikach flash mi trzeszczał... skończyło się kilku godzinną zabawą a w rezultacie w ogóle nie mam dźwięku flashowego. Próbowałem chyba wszystkiego co wyczytałem na tym forum (i innych ) I nadal nic..
Prosze o pomoc :/
Pzdr
Edit:
O! Teraz jest dźwięk w internetowych filmikach ale trzeszczy jeszcze nardziej niż poprzedni Dlaczego?
Tylko we flashowych? Próbowałeś regulację głośności? Byłoby też dobrze, gdybyś napisał co już próbowałeś, z czego korzystałeś, co Ci się nie udało, itp., itd. Wyedytuj swój post i uzupełnij.
Próbowałem różnych ust. w System->Pref.->Dźwięk, alsamixer potem zabrałem się za odinstalowanie flasha, konfiguracje pulseaudio a później jego odinstalowanie i nadal nic.
W normalnych filmach niezależnie od głośnosci nie ma trzasków - w filmach typu youtube etc są i to głośne.
Ja kiedyś nie miałem dźwięków na stronach z flashem (youtube.com, wrzuta.pl), chociaż plugin miałem zainstalowany. Pomogła instalacja libflashsupport (sudo aptitude install libflashsupport).
mich@l2312 pisze:Ja kiedyś nie miałem dźwięków na stronach z flashem (youtube.com, wrzuta.pl), chociaż plugin miałem zainstalowany. Pomogła instalacja libflashsupport (sudo aptitude libflashsupport).