[solved] okladki plyt dla plikow mp3
- mateusz16
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 9.04
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Architektura: x86
- Kontakt:
[solved] okladki plyt dla plikow mp3
Jestę szczęśliwym posiadaczem odtwarzacza mp3 model samsung YP-Z5. Ostatnio wgralem nowy firmwere i ogolnie jest super gdyby nie jedno. Moj model posiada mozliwosc wyswietlania okladek plyt. Z tego co zauwazylem plik mp3 musi byc otagowany i wlasnie w tagach powinna byc sciezka do okladki. Problem w tym ze okladek nie mam;/ sciagania kazdej z osobna odpada. W amaroku niby pobiera okladki ale nie zapisuje ich w tagach;/ czy jest jakis program ktory moze pomoc??
- ignacy
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: okladki plyt dla plikow mp3
Powiem Ci, że nawet na Windowsie jest z tym bieda... Jedyny sprawdzony sposób, to dodawanie ręczne. Wiem, że iTunes coś takiego potrafi całkiem nieźle, potrafi też chyba iriver plus (w sensie, że bardziej zautomatyzowane), ale ani jednego, ani drugiego pod Wine raczej nie ruszysz. W Easy Tag można dodawać okładki, ale do każdej płyty trzeba oddzielnie. Też szukam takiego programy, ale chyba będę się musiał zadowolić muzyką tak, jak ją mam 

- mateusz16
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 9.04
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Kontakt:
Odp: okladki plyt dla plikow mp3
pomogl windowsowy mp3tag
wystarczy zaladowac cala muzyke i odpalic szukanie okladek jedyna wada to to ze znikaja nazwy plikow ale mozna je przyworcic rowniez w tym programie na podstawie tagow:D

- zeppy24
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: [solved] okladki plyt dla plikow mp3
trzoche po czasie ale osobiscie polecam MediaMonkey, niestety trzeba uzyc wine,
pytaniem jest: czego ten program nie potrafi?
pytaniem jest: czego ten program nie potrafi?