Wiecie, takie małe jak firma X nakleja

Z góry dzięki za odpowiedź.
norbercik87 pisze:Na allegro trzeba kupić, wiem, że za granicą można dostać za free takie naklejki, bo są firmy, które sponsorują je. Myślałem, że w Polsce też coś takiego jest jak tu: http://system76.com/article_info.php?articles_id=9
sytluk pisze:Mi przysłali kilka naklejek razem z płytą instalacyjną.
Płyta idzie różnie. Czytając forum, to średnia wynosi od 3 do 6 tygodni. Na stronie ShipIt zresztą pisze, że przesyłka może iść 4-6 tygodni. Jakie koszta przesyłki ? Absolutne 0 złotych i 0 gr. PO prostu zamawiasz płytę i czekasz. Nic nie płacisz - naprawdę. Niektórym ciężko w to uwierzyć, lecz nie ma tu ŻADNYCH ukrytych opłat. Totalnie za darmo. No i gratis dostajesz wspomniane stickeryA swoją drogą koledzy, długo trza czekać na CD z instalką, jakie koszta przesyłki?
- Moim zdaniem jest dobrze tak jak teraz - 1Cd - chcesz więcej to uargumentuj (oczywiście in english).Powinni wprowadzić ograniczenie do 5 sztuk
- Głupota nie zna granic. Czasem czytając też niektóre komentarze fun-boyów Windows - nie wiem czy się śmiać, czy płakać. To jest właśnie przykład polskiej mentalności o której wspominałem. A portal w którym o tym pisali to bodajże spryciarze.pl (jeśli pamięć mnie nie zawodzi).dzieci chwaliły, że zamówili 250 sztuk i się rzucali z bratem na polu
- Myślę, że to jest możliwe (trwałe zamknięcie). ShipIt pochłania naprawdę lwią część dostępnych środków. Tłoczenie płyt, pudełka, stickery i koszta przesyłki - to ogromne pieniądze, a przecież cały świat zamawia. Także nie zdziwię się, jeśli kiedyś zostanie zamknięty.znów zamkną ShipIta tak jak w kwietniu i już nie otworzą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości