mam pytanie ,czy jest sposób na sprawdzenie czy administrator sieci podglada użytkowników ?
pytam ,ponieważ miałem małe ścięcie z usługodawcą a potem przestał mi "przypadkiem" chodzić internet ...
dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam
Ciężko sprawdzić, czy ktoś podsłyuchuje, jedyne co przychodzi mi do głowy to wysyłać pakiety o treści "mój admin jest gópi" - jak admin przyjdzie i da w zęby to znaczy że podsłuchuje;)czy jest sposób na sprawdzenie czy administrator sieci podglada użytkowników ?
Heh, tak jak w tym kawale, w którym gościowi wszystko kojarzyło się z d*pą, tak forum (forumowi?) wszystko się kojarzy z jednym;) Miało być p o d s ł u c h u j eznaczy że podsłuchuje
Co innego admin w firmie, gdzie pracownicy są w konkretnym celu (nie, tym celem nie jest nasza klasa), a co innego admin w domu (wolność Tomku we własnym domku).Sam jestem administratorem sieci w państwowej "firmie" i poto jest admin żeby kontrolował użytkowników.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości