witam,
jak mogę usunąć crossovera office 5.0.3. docelowo po instalacji znalazł się w /home/..../cxoffice
usunąłem go ręcznie tj. prawym i przenieś do kosza po czym wyczyściłem kosz, ale nadal jak klikam prawym na apikacje .exe to jest "run in crossover". W katalogu podanym w readme do usunięcia nie ma w ogóle crossovera.
jak usunąć crossovera 5.0.3
- frklin
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Openbox
- Architektura: x86
- Kontakt:
Odp: jak usunąć crossovera 5.0.3
szkoda że 'ręczenie' wywaliłeś, tam był ciekawy skrypt
cxuninstall

DO WYGRANIA TRZY ROUTERY WWW.NIBYBLOG.PL/KONKURS
- PTB
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 8.10
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: jak usunąć crossovera 5.0.3
not o ja wiem, i starałem się w ten sposób usunąć ale niestety nie szło
zrobiłem to trochę w niekonwencjonalny sposób, tj. usunołem ręcznie po czym zainstalowałem crossover z rorzszeżeniem .deb (zainstalował się samoczynnie) po czym usunąłem go z poziomu terminalu i pomogło. Po naciśnięciu prawego klawisza myszki już nie wyświetlało się "run with crossover" a samego folderu "cxoffice" nie wykrywa w systemie
zrobiłem to trochę w niekonwencjonalny sposób, tj. usunołem ręcznie po czym zainstalowałem crossover z rorzszeżeniem .deb (zainstalował się samoczynnie) po czym usunąłem go z poziomu terminalu i pomogło. Po naciśnięciu prawego klawisza myszki już nie wyświetlało się "run with crossover" a samego folderu "cxoffice" nie wykrywa w systemie