Nie znalazłem podobnego tematu więc piszę.
Czy jest jakiś profesjonalny program do nagrywania dźwięku i jego obróbki? Nagrywam podkast,i potrzebuję czegoś dobrego. Na windzie bardzo mi pasował Adobe Auition. Tyle, że jakoś nie mogę go uruchomić pod wine. Zna ktoś coś dobrego? Audacity już znam, ale jest średni. Może ktoś coś poradzić?
nagrywanie dźwięku i jego obróbka
- przemas
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Odp: nagrywanie dźwięku i jego obróbka
Hmmm
Zobacz na: Rosegarden i Ardour może coś Ci z tego przypasuje.
Poza tym zobacz na gnomefiles tam może coś być ciekawego.
Zobacz na: Rosegarden i Ardour może coś Ci z tego przypasuje.
Poza tym zobacz na gnomefiles tam może coś być ciekawego.
- borys3k
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 8.10
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: nagrywanie dźwięku i jego obróbka
poszukałem trochę i wybrałem program o nazwie: Protux. problem w tym, że mam problem z jego zainstalowaniem.
/EDIT: zainstalowałem Ardour... to jest to o co mi chodziło... tylko, że nie mogę dodawać mp3 do sesji... dlaczego?
//PRZEMAS: Poszukaj jakiegoś manuala/instrukcji ewentualnie zobacz na stronie programu - nie używam go więc trudno mi coś powiedzieć na ten temat dlaczego coś nie działa.
/EDIT: zainstalowałem Ardour... to jest to o co mi chodziło... tylko, że nie mogę dodawać mp3 do sesji... dlaczego?
//PRZEMAS: Poszukaj jakiegoś manuala/instrukcji ewentualnie zobacz na stronie programu - nie używam go więc trudno mi coś powiedzieć na ten temat dlaczego coś nie działa.