DEMO nowego szablonu czytelni
Od samego początku uważałem, że krowa, która dużo ryczy mało mleka daje. A to Twój kolejny raz, kiedy nie potrafisz zrobić DZIAŁAJĄCEGO tematu.rozbarwinek pisze:Przydałaby się pomoc przy kodzeniu tego motywu, bo jak widzicie wymaga doszlifowania. Jeśli ktoś się zna na pisaniu motywów do wordpressa to prosimy o kontakt
Moje gg: 6495913
Bo nie znam się na programowaniusylwester pisze:Od samego początku uważałem, że krowa, która dużo ryczy mało mleka daje. A to Twój kolejny raz, kiedy nie potrafisz zrobić DZIAŁAJĄCEGO tematu.
Ech...
I jeszcze głupie gadki wstawiasz. Jak będziemy chcieli ogłosić konkurs na najlepszy malunek o Ubuntu to to zrobimy.rozbarwinek pisze:Bo nie znam się na programowaniujestem tylko grafikiem...
Dlatego poprosiłem Sibula o pomoc.
Z resztą sam widzisz że layout już jest prawie gotowy (oprócz spraw technicznych)jutro Sibul będzie go dalej poprawiał...
Moje zachowanie? To może mi powiesz jak się zachowuje? Staram się jak mogęsylwester pisze:I jeszcze głupie gadki wstawiasz. Jak będziemy chcieli ogłosić konkurs na najlepszy malunek o Ubuntu to to zrobimy.
A to był konkurs na konkretną TECHNICZNĄ rzecz, a Twoje zachowanie to żenada jest i tyle.
To ja jestem grafikiemaga pisze:Nie mogłeś tego grafika szukać wcześniej, tylko jak już Ci siedzimy na karku? Miałeś dosyć czasu, żeby coś zorganizować. Nic tylko słyszymy jutro, jutro, jutro i tak od zakończenia konkursu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość