Witam.
Po probie uruchomienia notowań wywala błąd 200005.
Czy komuś udało się uruchomić taki program?
Dodam, iż uruchamiałem go po instalacji pod wine jak i z partycji windows zawsze z takim samym efektem.
NOL notowania online nie działa pod WINE
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 8.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: NOL notowania online nie działa pod WINE
Podpinam sie pod to pytanie i odświeżam temat.
EDIT:
Troche siedze nad tym NOLem i mam dla was pare podpowiedzi.
Gdy ściagam wersje z mojego banku tj. Alior
http://nol.aliorbank.pl/install/NOL3Setup.exe
i instaluje w menu Ubunty - Wine - widnieje tylko opcja Odinstaluj NOL i żeby uruchomic program musze wejsc w dysk C, program files, i kliknac NOL.EXE i wtedy wywala ten błąd 200005. Ale pokombinowałem inaczej i sciaglem wersje NOL z oficjicjalnej strony programu tj statica i ta sama wersja zajmuje pare mega więcej i uruchamia sie od jednego kliknięcia bez zadnego problemu :O tylko co z tego jak trzeba ja zarejestrowac wykupic itp.... Dlatego gorąca prosba o informacje czy da sie zrobic tak żeby ustawienia banku przerzucić do nola ze staticy albo podpowiedzcie mi co jest powodem ze nol ze staticy smiga bez problemu a nol z Aliora ni huhu.
Prosze o pomoc
EDIT:
Troche siedze nad tym NOLem i mam dla was pare podpowiedzi.
Gdy ściagam wersje z mojego banku tj. Alior
http://nol.aliorbank.pl/install/NOL3Setup.exe
i instaluje w menu Ubunty - Wine - widnieje tylko opcja Odinstaluj NOL i żeby uruchomic program musze wejsc w dysk C, program files, i kliknac NOL.EXE i wtedy wywala ten błąd 200005. Ale pokombinowałem inaczej i sciaglem wersje NOL z oficjicjalnej strony programu tj statica i ta sama wersja zajmuje pare mega więcej i uruchamia sie od jednego kliknięcia bez zadnego problemu :O tylko co z tego jak trzeba ja zarejestrowac wykupic itp.... Dlatego gorąca prosba o informacje czy da sie zrobic tak żeby ustawienia banku przerzucić do nola ze staticy albo podpowiedzcie mi co jest powodem ze nol ze staticy smiga bez problemu a nol z Aliora ni huhu.
Prosze o pomoc