P.S. Zna ktoś " działający " sposób na tlena przez Gaim'a , bo ostatnio miałem tyle że nie działał

P.S.S. Polityczna poprawność , zamiast MS miało być to co jeździ w blokach w pionie

popieram, mam tlena i mimo że nie jest mi on na gwałt potrzebny i do życia niezbędny to i ja chciałbym poznać sposób na działający tlen pod GAIMem. Tak na marginesie w ogóle nie znam sposobu na tlena więc każda pomoc się przydaMacius_Pl pisze:P.S. Zna ktoś " działający " sposób na tlena przez Gaim'a , bo ostatnio miałem tyle że nie działał![]()
Również chciałbym wiedzieć. Próbowałem Mirandę pod Wine, działało, choć oczywiście chwilami wywalało się w kosmos, poza tym wysyłanie wiadomości a raczej wciskanie "enter" ładnie zamykało program (konflikt skrótów klawiszowych? Do tej pory nie wiem). Tak więc, nadal jestem zainteresowany "złotym przepisem" na działającą Mirandę w Wine. Śledzę "Make it with Mono", tam widać jak BARDZO co po niektórzy użytkownicy linuksa chcą mirandy. Można również śledzić ten temat na oficjalnym forum Mirandy. Tak czy siak pozostaje czekać.Minstrel pisze:Od paru dni znów zainteresowałem się tym komunikatorem, dlatego też chciałbym się dowiedzieć, czy ktokolwiek posiada jakieś szersze informacje odnośnie tego projektu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości