EDIT:
Nic się nie stanie przy złym, byle żeby był wiarygodny, a nie 112

EDIT:
Nic się nie stanie przy złym, byle żeby był wiarygodny, a nie 112

Prawdopodobnie dostają jakieś dofinansowanie.Radnak pisze:Raz zamówiłem 3x ubuntu i doszły ^^.
Teraz się na kubuntu 7.10 połasiłem.
Ktoś wie jak oni to robią że stać ich na takie wysyłanie paczek po europie ?
Ja też zamawiałem 6-tego, a płytek ani widu ani słychu ;/ja zamówiłem 6 listopada i dziś doszło 5 kubuntu i 5 ubuntu poczekamy teraz na hardy heron
Moje płytki chyba rekord pobiły, bo wczoraj przyszły (Równo 14 dni od zamówienia!)Verimati pisze:Ja zamówiłem czternastego a dwudziestego wysłane.
Tylko czekam, aż dojdzie
Kod: Zaznacz cały
1 CDs requested on 2007-12-07. 1 CDs were approved and sent to the shipping company 17 hours ago
moge wysyłać!!30 CDs requested on 2007-11-21. 30 CDs were approved and sent to the shipping company on 2007-11-27. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping.
Tłumaczenie:kamil_90 pisze:Chciałem się zapytać czy jak na tej stronie jest napisaneto wszystko jest dobrze ??Kod: Zaznacz cały
1 CDs requested on 2007-12-07. 1 CDs were approved and sent to the shipping company 17 hours ago
:rolleyes:
Dzięki. Na razie słabo znam się na angielskim ale podstawowe rzeczy znamSkubert pisze:Tłumaczenie:
1 płyta CD zamówiona 2007-10-07. 1 płyta CD została wysłana do dostawcy 17 godzin temu. Dostawa trwa zwykle od 4-6 tygodni (mi w trzy przyszła)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości