epson dx 4450
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: inny OS
epson dx 4450
Witam wszystkich mam taki problem mam urządzenie wielofunkcyjne epson dx4450 (dx4400) po problemach na debianie i braku odpowiedzi na forum debiana chciałbym się dowiedzieć czy ubuntu lub kubuntu nie będe miał żadnych problemów z zainstalowanie mojego epsona. czytałem na tym forum juz jeden post na temat tej drukarkiu i jest on pozytywny podobno nie ma problemów z zainstalowanie ale wolałbym się upenić, 

- kelus
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
Odp: epson dx 4450
Mnie również interesowałby ten temat ponieważ mam zamiar kupić sobie tą drukarkę. Jakby się wypowiedział jakiś posiadacz byłoby miło.
-
- Piegowaty Guziec
rozwiazałem problem drukarka działa na sterownikach dx4050
i na sterownikach turboprint 

-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 8.04
A coś więcej... może jak to zrobić? wiem, że po angielsku coś jest, ale mój angielski jest mizerny.adam11 pisze:rozwiazałem problem drukarka działa na sterownikach dx4050i na sterownikach turboprint
-
- Serdeczny Borsuk
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86
- Kontakt:
ostatnio dziewczynie której jakieś 9 miesięcy temu postawiłem ubuntu musiałem zainstalować tą drukarkę, kupiła ją niedawno
na forum masz instrukcje jak ją poprawnie zainstalować
viewtopic.php?p=506859#p506859
drukarka jak i skaner działają idealnie, do tego jeszcze monitor stanu drukarki w tray'u, poprostu obsługa bezproblemowa
aha, może być problem ze skanerem na początku,
aby go zmusić do działania postępuj wg tego http://ubuntuforums.org/showthread.php? ... ght=dx4450
na forum masz instrukcje jak ją poprawnie zainstalować
viewtopic.php?p=506859#p506859
drukarka jak i skaner działają idealnie, do tego jeszcze monitor stanu drukarki w tray'u, poprostu obsługa bezproblemowa
aha, może być problem ze skanerem na początku,
aby go zmusić do działania postępuj wg tego http://ubuntuforums.org/showthread.php? ... ght=dx4450
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Architektura: x86
Jak uruchomić coś w rodzaju monitora znanego mi z Windowsa? Chodzi mi głównie o możliwość sprawdzania ilości tuszu.
Udało mi się znaleźć, co szukałem.
Udało mi się znaleźć, co szukałem.