Tu na początku też tak nie było, ale to się wtedy zlewa więc taka belka okazała się pozytywną zmianąad 1. No nie wiem... na ubuntuforums.org tak nie jest

Tu na początku też tak nie było, ale to się wtedy zlewa więc taka belka okazała się pozytywną zmianąad 1. No nie wiem... na ubuntuforums.org tak nie jest
A reszta jak uważa?galvay pisze:Tu na początku też tak nie było, ale to się wtedy zlewa więc taka belka okazała się pozytywną zmianą
Napc_master pisze:Można w sumie oddzielić... Może dodaj belkę wstaw miniaturkę na forum i komisyjnie porównamy:)
Nie mów tuś bo adrian zaraz napisze że tylko jemu wolnogalvay pisze:Tuś, nie marudź więc, tylko zostaw tę belkę
heh, ujmę to tak... niektórzy lubią muzykę klasyczną a inni disko-poloBiotrek pisze:Ja ujmę to tak, styl bardzo ładny, ale szary jak papier toaletowy
Jak mawiają o gustach się nie dyskutujeemiltusiowy pisze:heh, ujmę to tak... niektórzy lubią muzykę klasyczną a inni disko-polo
Nie robiłem tego na screenach ale takie "detale" oczywiście będą w finalnym motywieBiotrek pisze:Jak mawiają o gustach się nie dyskutuje
Na ostatnich screenach na razie brakuje takich rzeczy jak "Nowe posty", "Brak nowych postów - Udzielałeś się w tym wątku", "Nowe posty - Udzielałeś się w tym wątku", "Przeniesiony", "Edytuj", dla moderatorów "przenieś", i parę innych (kiedyś miałem pseudo forum), w szybkiej odpowiedzi brak emikon i funkcji edycji tekstu, edycja zaawansowana, profil.
Ale to detale, wiem że nie wszystko na raz i coś fajnego wymyślisz
Do sylwestra: odczuwam tu nutke ironi, chyba jednak nie brales propozycji kolegi na powaznie a jednak nie klamal, ze bedzie pieknie....sylwester pisze:Pięknie dla kogo?
Kolego - chcesz to zrób. Jeśli NAPRAWDĘ będzie tak pięknie to na pewno zamieścimy
A byłem chętny do pomocy a Ty mówiłeś, że sam sobie poradzisz...emiltusiowy pisze:Wszystko fajnie tylko chyba sam sobie nie poradzę z implementacją tego do stylu, znacie kogoś kto się na tym zna? W ostateczności może być też odpłatnie
Ty nie byłeś chętny do "pomocy" tylko sam wiesz do czegoSiBUL pisze:A byłem chętny do pomocy a Ty mówiłeś, że sam sobie poradzisz...
Jest takie stare chińskie przysłowie: mały nie bądź taki mały, bo nie jesteś taki wielki.bysiek pisze:
dobra juz sie nie odzywam, moderatorzy bronia sie nawzajem jakby mogaA ja ironie widze i nie uwierze, ze sylwester naprawde wierzyl w to, ze bedzie to dobry projekt, a teraz czekam na odzew moderatorow, ktorzy napewno mnie zbanuja z forum za to, ze osmielam sie podwazac ich opnie lol
Thx, ikony będę robił na końcuspacemaker pisze:Zaprezentuj jeszcze ikonki kopert, typu: nowe posty, nowe posty (brałeś udział) itd. A ogólnie to ładnie, chociaż tak bardzo jednokolorowo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości