Witam nazywam się Tomek i linuksa już trochę używam, a dokładniej od Slacka 8.0 to był chyba rok 2001. Od dłuższego czasu mój komputer działa na Debianie Lennym i cóż dobrze mi z tym

P.S.
A teraz idę do pracy

Witam serdecznie na forum. Ja również jestem w miarę świeżym użytkownikiem Ubu i tego forum. Zapewne jak wielu z was miałem kilka podejść do tego systemu, ale faktycznie jak się człowiek przemognie to już później leci z górki. Taka moja mała rada (bez złośliwości ofkorz) jak będziesz zakładał jakiś wątek to poczytaj sobie regulamin. Admini na tej stronie są strasznie wyczuleni jak ktoś używa w tytule wątku słowa "Problem" - i całkiem słusznie - oraz jak ktoś zadaje poraz 100 to samo pytanie, nie próbując wcześniej wypróbować funkcji "szukaj":craz:.Nebril pisze:Dzień dobry, dzisiaj zainstalowałem Kubuntu 7.04 i właśnie zarejestrowałem się na forum. W związku z tym chciałem się przywitać z Wami i mam nadzieję, że kiedyś moje umiejętności będą na tyle duże (Kubuntu zainstalowałem ze względów edukacyjnych), że będę mógł pomagać Waszej społeczności (przed chwilą przeczytałem artykuł o duchu Linuxa i chyba wziąłem go sobie do serca). Jest pierwszy dzień, a ja się nie poddałem, czyli chyba jest dobrze.
Nie każdy. Te "wszelkie przeciwności i errory" przy mojej determinacji w jak najszybszym porzuceniu win...sa były SUPER w porównaniu z jego "ekranami śmierci" i ciągłym zawieszaniem się. Tym bardziej, że jest to forum, dzięki któremu spoooooro się nauczyłem i ciągle się uczę.lays pisze:Zgodze sie. Zauwazylem, ze kazdy nowy user (ze mna nie bylo inaczej) mniej wiecej po tygodniu ma wielka ochote wypi... wyrzucic to w diably. Nie ma juz nerwow na wszelkie przeciwnosci i errory. Nie mozna na to zwazac, bo to ogromny blad. Jak przetrwasz ten okres zalamania, to pozniej leci juz z gorki i chloniesz wiedze jak gabka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości