p.s.
zamawiałem 2x ubuntu 32bit i 1x ubuntu 64bit
I baunsować.EuGeN pisze:I w końcu jestem posiadaczem ładnej płytki z Ubuntu, można się lansować
Kod: Zaznacz cały
1 CDs requested 18 hours ago. This request was not approved, so no CDs were shipped.
hsurim pisze:Ano tak ... http://www.idg.pl/news/152062.htmlhsurim pisze:no nie zaakceptowali po prostu (coś mi sie obiło o uszy że wstrzymali wysyłanie z powodu jakiegoś błędu)
no no, zobaczymy kiedy przyjdzie ten karton z płytami15 CDs requested on 2008-06-02. 15 CDs were approved and sent to the shipping company 20 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping
Xubuntu chyba nie ma w shipit. Ale jak zamówisz ubuntu, kubuntu i edubuntu mniej więcej w tym samym czasie to wszystko przyślą w jednej paczce.pinokio999 pisze:Czy jeśli zamówię na shipit Kubuntu, jaką wersję mi wyślą, tą z kde 3 czy 4? I czy można w jakiś sposób złorzyć jedno zamówienie na kubuntu, ubuntu i xubuntu?? Tak żeby razem wysłali, jedną paczką?
Kubuntu przyślą ci z wersją KDE 3.5.9pinokio999 pisze:Czy jeśli zamówię na shipit Kubuntu, jaką wersję mi wyślą, tą z kde 3 czy 4? I czy można w jakiś sposób złorzyć jedno zamówienie na kubuntu, ubuntu i xubuntu?? Tak żeby razem wysłali, jedną paczką?
to było 9 czerwca, dziś mamy dzień 23 czerwca, czyli minęło 14 dni15 CDs requested on 2008-06-02. 15 CDs were approved and sent to the shipping company 20 hours ago. Please note requests usually take from 4 to 6 weeks to deliver, depending on the country of shipping
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości