Witam
Chciałbym zainstalować ChomikBox na ubuntu, tzn zainstalowałem pod Wine uruchamia się ale nie może się połączyć, na stronie piszą coś takiego "Dla użytkowników Linuksa: program działa poprawnie w najnowszej wersji środowiska Wine. Do działania wymaga bibliotek WinHttp i GDIplus". Przepraszam z góry za lamerstwo ale co mam zrobić z tymi bibliotekami jak już je ściągne, gdzie je skopiować??.
ChomikBox w Ubuntu brak połączenia
- ulek
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Odp: ChomikBox w Ubuntu brak połączenia
W katalogu domowym użytkownika masz katalog .wine i w tym katalogu jest bodajże katalog Program Files oraz Windows. Pobrane biblioteki wgrywasz do katalogu Windows lub do katalogu ChomikBox'a w ProgramFiles.
ArchLinux | DWM
-
- Wygnańcy
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
Odp: ChomikBox w Ubuntu brak połączenia
Witam
Dzieki za odpowiedz. Skopiowałem biblioteki do folderu z chomikbox i windows, niestety nic to nie dało, spróbuje z przeinstalowniem Wine na starszą wersje ponoć to pomaga, dzięki
Dzieki za odpowiedz. Skopiowałem biblioteki do folderu z chomikbox i windows, niestety nic to nie dało, spróbuje z przeinstalowniem Wine na starszą wersje ponoć to pomaga, dzięki