Mam problem z nie działającym flash'em w Firefox'ie 3, nie jest widoczne np. na wrzucie, filmy youtube, wszystko na czym opiera się flash.. Instalowałem już wielokrotnie jako root i nadal nic nie pomaga, kopiowanie pluginu też nie..

napisałem że próbowałem już praktycznie wszystkiego..vtr pisze:było było było, użycie opcji szukaj nie boli:craz:
ja wgralem ten plik do folderu /usr/lib/firefox-3.0.1/plugins i zadziałałorafi6666 pisze:Ściągi z http://www.adobe.com plagin rozpakuj i wgraj plik libflashplayer.so
z konta root do katalogu /usr/lib/firefox/plugins lub /usr/lib/mozilla/plugins. Polecam użycie programu mc.
Jak nie masz mc to wykonaj polecenie sudo apt-get install mc
Powinno działać.
może mi ktoś powiedzieć łopatologicznie jak to zrobić?aga pisze:zobacz w dodatki w FF czy nie masz wersji 9 i 10 jeśli tak -to wywal 10 i restart FF
na 8.04 flash z repo nie chodzi!!Trzeba ściagnąć paczkę deb ze strony adobe.djdoublev pisze:Pozwolę sobie napisać w tym temacie o moim problemie. Posiadam Ubuntu 8.04. Jest w nim na początku FF w wersji beta. Zrobiłem update. Aplikacja jest już w pełnej wersji. To sobie myśle, pooglądam coś na youtube. Ahhh, nie ma flasha, zainstalowalem i ku mojemu zdziwieniu dalej nie działa. Kopiowałem już do wszystkich folderów ten plik z zakończeniem .so Reinstalacje też nie pomagały i nie wiem co już mam robić...Ma ktoś jakieś pomysły ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość