Jak skonfigurować modem speedtouch??
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 7.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
Jak skonfigurować modem speedtouch??
Na samym początku chcę powiedzieć że jestem kompletnie zielony!.
Mam modem speedtouch 330, a neta od Emila juniora. Gdy chce włączyć Ubuntu 8.10 to nie da rady muszę odpiąć modem;/ neta mam tylko na XP ale chce go mieć tez na ubuntu.
Proszę o pomoc jak to zainstalować.
Wiem że na forum było już kilka podobnych tematów, ale ja nic nie czaje po ich przeczytaniu, dlatego prośba do moderatorów by nie usuwali od razu tego postu.
Liczę na wasza pomoc:) PROSZĘ POMÓŻCIE
Mam modem speedtouch 330, a neta od Emila juniora. Gdy chce włączyć Ubuntu 8.10 to nie da rady muszę odpiąć modem;/ neta mam tylko na XP ale chce go mieć tez na ubuntu.
Proszę o pomoc jak to zainstalować.
Wiem że na forum było już kilka podobnych tematów, ale ja nic nie czaje po ich przeczytaniu, dlatego prośba do moderatorów by nie usuwali od razu tego postu.
Liczę na wasza pomoc:) PROSZĘ POMÓŻCIE
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: Fluxbox
- Architektura: x86_64
Odp: Jak zkonfigurować modem speedtouch??
Z samą jako taką konfiguracją nie widzę problemu. Mam en sam net co ty, tylko niestety u mnie modem się nie łączy. Może koś by pomógł ?
P.S. Wiem, że wątek jest stary ale postanowiłem się podpiąć, żeby nie tworzyć nowego tematu.
P.S. Wiem, że wątek jest stary ale postanowiłem się podpiąć, żeby nie tworzyć nowego tematu.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 7.10
- Środowisko graficzne: GNOME
poszukaj informacji o UbuDSL, sam kiedyś z tego korzystałem
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: Fluxbox
- Architektura: x86_64
Sorki trochę nie dokładnie opisałem mój problem. Mam zainstalowane ubuDSL modem podłączony, zainstalowany, wszystko powinno fruwać, a tu zonk. Modem nie może się zsynchronizowaćxZeuSx pisze:poszukaj informacji o UbuDSL, sam kiedyś z tego korzystałem

Dołączam również logi z ubuDSL.
- Załączniki
-
[Rozszerzenie tbz2 zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]