PS - wiem ze durne pytanie - czy jest obsluga w transportach dlugich opisow? I jak to wyglada od strony uzytkownika gg? Jaki numer sie wyswietli?
Po co w pidginie bawić się w transporty? Przecież pidgin obsługuje tyle protokołów że wystarczy dodać swoje konto i nie trzeba się bawić w transporty, nie opłaca się.grappas pisze:A da sie zrobic transporty w pidginie
?
Dla mnie jest to o tyle wygodne, że korzystam czasem z gg w komorce,i nie trzeba się bawić w transporty, nie opłaca się.
Gadasz już niestety głupoty, można zrobić jggtrans z nowym libgadu, i tak mamy długie opisy, status dnd, a nawet ostatnio avatary ;>sasza.blo pisze: Jesli komus zależy na dlugich opisach, awatarach itp. rzeczach
to przesiadka na jabbera i transportu nie ma wiekszego sensu.
W przypadku gdy sam sobie administrujesz serwerem jabbera, lub robi to ktoś, na kogo masz wpływ, to jak najbardziej masz rację.Gadasz już niestety głupoty, można zrobić jggtrans z nowym libgadu, i tak mamy długie opisy, status dnd, a nawet ostatnio avatary
popieram ja też używam niema powodów do narzekańJusko pisze:A ja polecam nasz ubuntu.pl. Używam już jakiś czas. Zero zawieszek, niekontrolowanych wyłączeń ni z gruchy i pietruchy - wszystko sprawnie (Administrator serwera się postarał). Chyba, że ktoś chce mieć "elitarną" nazwę, która nie ma w sobie nic z Ubuntu...
EDIT:
A z komunikatorów... Tlen 7.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości