Właściwie nie miałem odpisywać na Twojego posta, ale... zdaje sobie sprawę, że do części ludzi nie dociera ironia, są wręcz na nią szczelni. Napisałem już wcześniej co myślę na ten temat a ty mimo to swoje... Otóż wyobraź sobie że nie kipię nienawiściązbieraj pisze:...

W moim poście chciałem zwrócić uwagę na fakt, pomijany w dyskusji, na kwestię marketingu w produkcie. Uważam i będę dalej uważał że jest to doskonały przykład sukcesu promocji marki, która nie jest warta pieniędzy które Kowalski na nią wydaje. To niewątpliwy sukces tej marki w tym ujęciu. I nie pie***rz mi tu o Mercedesach bo to ani na temat ani prawda. Zupełnie inna geneza sukcesu marki, zupełnie co innego u jego podstawy.
Poza tym swoje lata mam Panie zbieraj i w przeciwieństwie do Ciebie czytam między wierszami. Wiem również jaki wpływ na sukces marki ma tzw. znany Ci być może marketing szeptany, dlatego nie mam już zamiaru się za darmo do tego dokładać. Reszty bzdur które napisałeś nie skomentuję, bo zdaje się, że młodość Cię trochę poniosła.
Moderatora proszę o dyscyplinowanie użytkowników traktujących obrażanie innych uczestników dyskusji jako instrument podnoszący wagę argumentacji. Warto by młodych uczyć kultury dyskusji bo potem na nich głosujemy w wyborach.