I jeszcze jedno.. po zainstalowaniu poprzednich wersji miałem przyciski do obsługi okna po prawej stronie domyślnie, teraz mam po lewej. Czemu twórcy ubuntu mają gdzieś moje przyzwyczajenia?

Trzeba było sprawdzić kompatybilność sprzętu przed zakupem a nie teraz narzekać.wm- pisze:Nowy komputer, nowa instalacja 'lamparcika".. Po prostu jest do doopy. Firefox po angielsku.. sterów nvidi nie da się zainstalować.. "SystemError: installArchives() failed" tak, tak google coś tam wypluły ale po angielsku wszystko..Znowu nie wiem ile czasu minie nim system doprowadzę do stanu używalności.. a i oczywiście dzwięk nie działa.. a więc ani muzyki ani filmów sobie dziś nie pooglądam. Aż chce się kląć.
A od kiedy nvidia jest niekompatybilna z Linuxem, coś przegapiłem?Admc pisze:Trzeba było sprawdzić kompatybilność sprzętu przed zakupem a nie teraz narzekać.
Jesteś żałosny serio, potrafisz tylko płakać... Lamparcik jest po angielsku? Dziwne ten system ma pełne spolszczenie na starcie. Chyba że zainstalowałeś oryginalne wydanie Ubuntu, ale wtedy spolszczenie pobierane jest przy instalacji, a jeśli nie to "skomplikowane" zapytanie do google iI jeszcze jedno.. po zainstalowaniu poprzednich wersji miałem przyciski do obsługi okna po prawej stronie domyślnie, teraz mam po lewej. Czemu twórcy ubuntu mają gdzieś moje przyzwyczajenia?
Dokładnie... nvidia miała być kompatybilna.. MIAŁA.frklin pisze:A od kiedy nvidia jest niekompatybilna z Linuxem, coś przegapiłem?
Jesteś żałosny serio, potrafisz tylko płakać... Lamparcik jest po angielsku? Dziwne ten system ma pełne spolszczenie na starcie. Chyba że zainstalowałeś oryginalne wydanie Ubuntu, ale wtedy spolszczenie pobierane jest przy instalacji, a jeśli nie to "skomplikowane" zapytanie do google i
http://www.google.com/search?hl=pl&q=ja ... =&gs_rfai=
Ojej guziczki mam po lewej stronieznowu "skomplikowane" zapytanie do googole i kliknięcie w 1 link :/
http://www.google.com/search?client=ubu ... 8&oe=utf-8
Nawet pobiadolić sobie nie można?Heos pisze:Jakie problemy, testowałem Lamparcika na 4 różnych stacjach roboczych i wszędzie po ustaleniu głośności dźwięk był na starcie. Wszędzie w pełni spolszczone. Dobra strona wkładasz w ogóle płytę w dobry otwór?
Co do przycisków, na stronie Ubuntu i wszędzie na zrzutach ekranu z wczesnych wersji było widać, że domyślnie są po lewej. Trzeba trochę orientować się w tym co nas otacza, ludzie... A zmiana tych ustawień to jakieś 10 sekund.
Wkurzają mnie takie biadolące istoty...
Możesz usuwać przez Centrum Oprogramowania Ubuntu, masz pewność, że system się nie rozsypie.Meliegree pisze:Jedyne co mnie drażni to fakt że nie korzystam z ponad połowy programów
Pobrałem z tej strony. Potrafią wyprowadzić z równowagi takie przemądrzałe osoby jak ty. Oczywiście może ci być szkoda twojego czasu dla kogoś takiego jak ja, masz do tego prawo, ale wtedy lepiej nic nie pisz.frklin pisze: Jesteś żałosny serio, potrafisz tylko płakać... Lamparcik jest po angielsku? Dziwne ten system ma pełne spolszczenie na starcie.
Lepiej bym tego nie ujął....driss pisze:Powrót do Windowsa? Nie! Obecnie jestem bardzo zadowolony z Ubuntu. Jest w nim coś bardziej interesującego i wciągającego niż w Windowsie.
Kod: Zaznacz cały
sudo mkdir /var/cache/apt/archives/partial
Kod: Zaznacz cały
cd /var/cache/apt
ls
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości