A jakie jest obciążenie procesora???damian661 pisze:Witam z grafiką już sobie poradziłem wina leżała po stronie compiza już jest oki:)
ale z tym wentylatorem nadal walczę:pt36:
Może warto przeczytać tutaj.
Powodzenia!
Moderator: e X t 7 3
A jakie jest obciążenie procesora???damian661 pisze:Witam z grafiką już sobie poradziłem wina leżała po stronie compiza już jest oki:)
Co do wentylatora, obecnie zalecam dla większości (albo wszystkich) netbooków:damian661 pisze:Witam z grafiką już sobie poradziłem wina leżała po stronie compiza już jest oki:)
Czy chodzi o to, że po aktualizacji kernela generic, nie działa wifi pod moim kernelem ? ... jaki chip wifi ?krzysueklolo pisze:Witam dziś aktualizowałem moje ubuntu i aktualizował sie kernel na 2.6.32.23 i po restarcie uruchomił sie i nie działa wifi czemu na każdym nowym kernelu sie tak dzieje tak samo z kernelem e X t 7 3 na podstawowym działa a po aktualizacji nie jak to naprawić ???
U mnie dokładnie tak samo, dużo lepszy zasięg. Po za tym gdy wyciskałem z mojego łącza 7 poty przez długi czas to na sterach 0015 rzadko bo rzadko ale zdarzał się kernel panic. Teraz wszystko pięknie śmiga.e X t 7 3 pisze:Moduł już zbudowałem. Minusów na razie nie widzę. Natomiast niewątpliwym plusem jest zasięg lepszy o ok 10-13 % ! Tam, gdzie poprzednio miałem ok 87 %, obecnie mam 100 %.
Opisz proszę krok po kroku, co robiłeś.damian661 pisze:Witam
piszę w sprawie tego wentylatora zrobiłem według instrukcji i tak
graficzny start mi usunęło
i wentylator jak działał głośno tak nadal działa((
proszę o radę
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości