Jusko, nie jest tak źle.

Gdy jeszcze używałem windowsa moje odczucia były identyczne. Ten komunikator od dawna jest systematycznie PSUTY - wystarczy porównać przesłanie plików, regres jakich mało.Nie wiem już jak opisywać pracę Tlen Teamu. Obecnie na Windows używam Tlen 6 i jest super (latami używałem Tlenu i zawsze było OK), Tlen 7 to natomiast jakaś parodia.
Gdyby "ten blad" nie zostal popelniony nigdy by nie weszla wersja na linuxa poniewaz tlen 6 byl pisany calkowicie nieprzenosnie i tylko pod platforme windows.Jusko pisze:Tlen Team popełnił chyba ten błąd: http://www.devblogi.pl/2010/07/rzeczy-k ... ienes.html
U mnie po aktualizacji czyszczenie okna dalej istniejemati75 pisze:Dzisiaj pojawiła się aktualizacja i wreszcie są naprawione wkurzające błędy.
Dokładnie, tak samo mam go od kilku miesięcy, i tak samo co jakiś czas czyści rozmowę, wkurzające to jest jak nie zdążę przeczytać to muszę wchodzić do archiwum...Maciej.M pisze:Tlenu używam od kilku miesięcy i jeszcze nie miałem z nim żadnego problemu jestem z niego zadowolony mimo tego że czyści okno rozmowy.
I nie będzie - przecież to zamknięty kod konkretniej firmy, która do Tlenu rości prawa (i dobrze, czy wszystko musi być OpenSource).zawis pisze:Używałem dotąd Pidgina dawniej Kadu , ostatnio zainstalowałem tlena chodzi jak na windzie (xp), bez problemów. Szkoda że nie ma go w oficjalnym repozytorium.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości