Pierwszy Linux , Pierwszy dzień

kondziu jah pisze:Jak wszyscy to i ja:
Witajcie rzeszo wspierajaca wolne oprogramowanie!
Niedlugo skoncze 18 lat, a mimo to posiadam szerokie doswiadczenie z roznych dziedzin elektroniki. Ci bystrzejsi powinni rozszyfrowac moje imie, czesciowo zawarte w nicku. Jak juz sie mozna bylo domyslec - interesuje mnie wszelkiego rodzaju elektronika. W zwiazku z tym ksztalce sie w technikum telekomunikacji i zamierzam isc na studia w kierunku 'elektronika i telekomunikacja' (P. Wr lub K.K). Moja przegoda z Linuxem rozpoczela sie tuz przed wakacjami. Nie mialem z Ubuntu zadnego problemu, ktorego nie moznaby rozwiazc w 5 minut uzywajac Google. Nie mialem nawet zadnych problemow z GRUBem2, chociaz posiadam zainstalowanych kilka OSow (czemu wszyscy narzekaja na niego to ja nie wiem).
I tutaj czas na mala informacje dla moderatorow: jezeli spotkacie sie z brakiem polskich znakow diakretycznych w moich wypowiedziach (a takich bedzie najwiecej), to przyjmijcie do wiadomosci, ze wynika to z korzystania ze smartphone'a z angielskim software.
Ban nie jest powodem do chełpienia się, tylko do przemyślenia... Pewnie zasłużyłeś. Zawsze wysyłaj zażalenia, na tym polega demokracja, że zawsze jest instancja odwoławcza. 24 godziny to luzAdmc pisze:Witajcie, jak miło jest tutaj wrócić po 24 godzinnym banie, na którego zresztą nie zasłużyłem moim zdaniem. Tym razem nie chciało mi się wysyłać zażalenia do Sylwestra.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości