Próbowałem zrobić to na interfejsie sieci wewnętrznej ale nie działało.
Co do przekierowywania ruchu z innych interfejsów to jedyne co robiłem to tylko dodawałem do tablicy routingu w Linuksie wpis dla sieci wew. tylko, że w ifconfigu, w ogóle nie było widać tego interfejsu sieci wew. wiec.
Spróbowałem z połączeniem mostkowym.Niestety progres jest taki, że już w Ifconfigu widać już to połączenie (tzn na eth2 jest adres IP Windowsa).
Jednak to nie koniec bo nie działa.
Moja sieć wygląda tak:
ISP--->router----> Windows ( na którym śmiga Virtual Box)
Problem jest taki, że Windows xp, który chodzi na Virtualu łączy się przez bramę routera a nie przez Linuksa:P
Próbowałem w Windowsie zmienić bramę żeby była taka sama jak w Linuksie niestety po tym Windows po prostu tracił połączenie.
Co do moich IP:
Linux: 10.0.2.15 maska 255.0.0.0 Bramka 10.0.2.2
Windows: 192.168.2.106 maska 255.255.255.0 Bramka 192.168.2.1
Windows Na którym działa VB. 192.168.2.1... maska 255.255.255.0 Bramka 192.168.2.1 i właśnie przez tą bramkę 192.168.2.1 łączył się Windows a nie przez tą przez którą łączy się Linux.
Przy czym w Linuksie w tablicy routingu widać, że jest dodany wpis:
192.168.2.0 i domyślna brama dla tej sieci 10.0.2.2
Nie wiem dlaczego to nie bangla:P
EDIT:
Pytanie jak postawić Sewer Proxy na Linuksie i przekierować przez niego ruch z Windowsa?:P

Chyba, żeby spróbować ze sposobem jaki proponuje nithathak
EDIT:
Makson
Mój pomysł jest taki (bo przecież mam router) wiec....
Ustawie w interfejsach tylko połączenie Bridge zarówno dla jednej jak i dla drugiej maszyny VB.
Będą wtedy w tej samej podsieci.
Więc pozostanie tylko przekierowanie ruchu z Windowsa żeby przechodził przez Linuksa.
Jeżeli się tak da?
[SOLVED]
Gdyby ktoś kiedyś potrzebował wiedzieć jak można to zrobić to pisać