Empathy nie łączy się z GG oraz jabberem
- necrordian
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 12.10
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
Empathy nie łączy się z GG oraz jabberem
Witam! Na świeżej instalacji ubuntu 11.10 chciałem skonfigurować sobie empathy, wszystko wpisałem dobrze loginy i hasła ale za nic nie łączy mi się ono z gg czy też z jabberem (a konto mam na serwerze ubuntu.pl) Zawsze korzystałem z pidgina, ale teraz chciałem trochę potestować Empathy. Przy okazji zapytam - czy w Empathy działa możliwość wysyłania plików ?
- dragon197
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
- Kontakt:
Re: Empathy nie łączy się z GG oraz jabberem
Skamielina, ale co tam. To samo mam, już byłem zdesperowany, ale się okazuje, że innym też nie działa. A, to luzik:D Jabbera nie używam a jak będę chciał to sobie jedną linią zainstaluję kadu:D
Linux jest jednak prosty i przyjemny ^^ A że czasem ma grymasy, cóż, bywa, windows ma ich więcej:D:D
Kod: Zaznacz cały
sudo apt-get kadu
- Tomfoc
- Gibki Gibbon
- Wersja Ubuntu: 22.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Re: Empathy nie łączy się z GG oraz jabberem
Przyjemniej będzie po wpisaniu: sudo apt-get install kadu kadu-common kadu-external-modules kadu-themesdragon197 pisze:Skamielina, ale co tam. To samo mam, już byłem zdesperowany, ale się okazuje, że innym też nie działa. A, to luzik:D Jabbera nie używam a jak będę chciał to sobie jedną linią zainstaluję kadu:DLinux jest jednak prosty i przyjemny ^^ A że czasem ma grymasy, cóż, bywa, windows ma ich więcej:D:DKod: Zaznacz cały
sudo apt-get kadu